Her kommer vi lige med en kort huskeliste som eventuelt kan bruges til en hvilken som helst fest, hvor der skal komme en musiker. Det er nemlig en god ide at huske et par vigtige ting, som kan hjælpe musikeren med sit show eller sin musik, når festen kan tage sit begyndelse, og endnu vigtigere: når musikken kan begynde og derved lægge sig som en god stemning over hele festen.

Husk udstyret

Mange musikere har godt nok deres eget udstyr med, men det er ikke altid tilfældet, og derfor er det vigtigt at du husker at spørge rundt, så du på sikker og fin vis finder ud af om der er alt som der skal bruges, så man ikke behøver at bruge unødvendig tid på dette når først musikeren dukker op. Spørg gerne hvad der skal være der og det er ikke s sikkert at der er noget du skal stå for. Den profesionelle musiker har selvfølgelig styr på det hele selv og det vil derfor ikke være til hjælp t du farer rundt for at finde de helt rigtige ting til at hjælpe.

Hav styr på talerne

Dernæst så kan det betale sig at få styr på ting som måske ved første øjekast ikke forkommer helt så vigtige eller noget i den stil. Det vil bl.a. sige at du skal have fat på en toastmaster, der med sikker hånd kan styre hvornår hvem skal holde tale eller hvornår der kommer en given sang. Dette kan være helt vildt sjovt, men det nytter ikke noget at du har en gammel farfar eller morfar, der står og remser en masse sjove og skøre citater op fra den ene eller den anden side.

Skriv et svar